16971
No cover
Book
In basket
Przewodnik kulinarny po potrawach z całego świata, które łączą osobliwe nazwy. Skąd się wzięły? Co oznaczają? Jak je przygotować? Wśród przekąsek, dań głównych i deserów są m.in.: "Diabelska pokusa" i "Galopujące konie", "Piękna Helena" i "Pociecha pastora", "Dar Afrodyty" i całkiem swojska "Goła Zośka", pod którą kryje się... podlaski chłodnik. Przepisy, anegdoty i ciekawostki.??Szczegóły wpisuTagi:kuchnie świataKategoria:Kuchnie ŚwiataAutor(ka):igattoCzas publikacji:niedziela, 05 czerwca 2011 09:17OpcjePoleć znajomemu wpis "Papatacze, bubliczki, moskole... - Szymanderska Hanna"Dodaj komentarz do wpisu "Papatacze, bubliczki, moskole... - Szymanderska Hanna" Śledź komentarze przez RSS do wpisu "Papatacze, bubliczki, moskole... - Szymanderska Hanna"..Ostatnie wpisyReceptury z klasztornej ...Gorzałka czyli historia i ...Smak Mazur. Kuchnia dawnych ...Najlepsze sałatki z Pani domu ...Kuchnia Ojca Tomasza - praca ...Domowe wypieki - ...Pieczywo - Trojan EleonoraZnakomite nalewki. Domowy ...Ponad 100 wspaniałych ...Wielka księga nalewekKanał informacyjnyRSS EscapeMagazine.pl
Availability:
Wypożyczalnia
Brak informacji o dostępności: sygn. 64 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again